22 augusta 2010

Clocky budík - budík ktorý Vás naučí vstávať

 Poznáte to sami. To nepríjemné ranné vstávanie... neznesiteľný zvuk budíka..., útok na tlačidlo SNOOZE a spíte ďalej. Než sa nazdáte zistíte že ste tlačidlo stlačili už päť krát a za chvíľu máte byť v práci.Predstavte si budík budík ktorý by Vás naučil vstávať. Clocky je totiž budík ktorý sa totiž nenechá len tak ľahko spacifikovať.


Chyť ma ak to dokážeš

Clocky budík, prezývaný tiež "lovec spachtošov" je vybavený dvomi kolieskami a nerobí mu problém bez ujmy zoskočiť aj z 90 cm vysokého stolíka. Áno, tento budík budete musieť doslova chytiť aby ste vypli jeho pípanie pripomínajúce robota R2 D2 zo Star Wars. Jeho náhodne generovaná trasa Vám zaručí naháňačku ktorá Vás určite preberie. Clocky budík má okrem koliesok všetko čo by mal mať poriadny budík. Je vybavený prehľadným podsvieteným displejom a podrobnýmy nastaveniami.


Prvý úspech mladej dizajnérky

Clockyho vymyslela, navrhla, aj uviedla do predaja mladá dizajnérka Gauri Nanda a okamžite získala priazeň tisícov spokojných majiteľov, aj celonárodných médií. Clocky sa totiž objavil v New York Time aj v CNN.


Clocky budík už aj v SR

Clocky budík sa po celosvetovom úspechu dostal aj na slovensko a môžete si ho zakúpiť napríklad v internetovom obchode ponúkajúcom originálne darčeky a to za necelých 50 eur aj s poštovným.

Žiadne komentáre: